Belső Béke és Harmónia hangtál meditáció

A tél a lelassulás, elcsendesedés és befelé figyelés időszaka. Közeledik a téli napforduló ideje, mely az ősi hagyományok szerint a Fény újjászületésének ünnepe, amikor a Nap felemelkedik az Alvilágból legyőzve a Sötétséget.

Ez kedvező időszak a saját belső fényünk megtalálására, a Teremtővel való kapcsolódásra, a szívünkben élő Fény és tiszta Szeretet kiárasztására. E különleges meditáció keretében egy belső utazásra hívlak saját belső középpontodba, mely olyan akár a béke és szeretet szentélye. Itt ráhangolódhatsz a Lelked finom rezgéseire, felfedezheted a Benned élő bölcsességet és belső erőt. Összekapcsolódhatsz az élet egyetemes Forrásával, a Mindenség hatalmas és végtelen energiájával. Átélheted az Egység, a nyugalom és a feltétlen Szeretet érzését, mely feltölt tiszta életerővel és harmóniát teremt Benned.

A hangtálak csodálatos gyógyító rezgései elősegítik a meditatív állapotot, megteremtik az összhangot test lélek és szellem között, megtisztítják és feltöltik a teret és saját testedet és energetikai rendszerét friss éltető energiával. Oldják a blokkokat, nyugtatják az elmét, elősegítik a spirituális elmélyülést és relaxációt.

A meditációt fekve érdemes végezni, de aki szeretne ülve is maradhat.

Kényelmes öltözék ajánlott.

Az ellazulást a meditáció előtt egy csésze finom teával segítjük elő.

Várok szeretettel Mindenkit!

Vivi 🙂

dátum

2022 12 09

időpont

19:00 - 20:00
kategória
QR Code

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük